Επιστροφή στο blog

Antaugeies

Οι ανταύγειες ξανά στο προσκήνιο. Αφήσαμε την άνοιξη και μπήκαμε στο καλοκαίρι, και για όλες εσάς που θέλετε να συνεχίσετε να ανοίγετε το χρώμα των μαλλιών σας δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τις ανταύγειες.

Εάν θέλετε ανανέωση και ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, συντήρηση στις ήδη υπάρχουσες δηλαδή στο μισό κεφάλι ή μερικά φλασάκια απλά για να φωτίσετε το υπάρχον χρώμα, έχουμε φτιάξει για εσάς τα ιδανικά πακέτα προσφορών.

Αυτήν την εβδομάδα σας προσφέρουμε τα παρακάτω πακέτα προσφορών για ανταύγειες με την Αγγελική  (για να γνωρίσετε την Αγγελική κάντε κλικ εδώ)

  1. Ανταύγειες σε όλο το κεφάλι και χτένισμα από 88 μόνο 55 ευρώ
  2. Ανταύγειες στο μισό κεφάλι και χτένισμα από 64 μόνο 35 ευρώ
  3. Μερικά Φλας στο επάνω μέρος του κεφαλιού και χτένισμα από 44 μόνο 20 ευρώ

Επιπλέον για κάθε μια από εσάς σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν μαζί με τα παραπάνω πακέτα προσφορών γι ανταύγειες μία από τις καινούριες μας θεραπείες, αξίας 13 ευρώ,  που κάνουν θαύματα για να τις γνωρίσετε.

Η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή 7 Ιουνίου έως το Σάββατο 8 Ιουνίου για μόνο 8 από εσάς και δεν μπορεί να συνδυαστεί  με άλλες προσφορές.

Διατηρώντας την μοναδική ποιότητα στις υπηρεσίες μας σας τις προσφέρουμε σε μοναδικές τιμές.

Τηλεφωνήστε στο 2310 263 985 τώρα αναφέροντας την συγκεκριμένη προσφορά ή κάντε κλικ εδω για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας


Γράψτε ένα σχόλιο