Επιστροφή στο blog

Εκμεταλλευτείτε την καινούρια μας προσφορά και συνδυάστε την μαζί με τους επιπλέον πόντους που σας προσφέρουμε (δείτε την προσφορά για τους πόντους εδώ) και βγείτε διπλά κερδισμένοι, η Αγγελική και η Ηρώ (για να γνωρίσετε την Αγγελική και την Ηρώ κάντε κλικ εδώ) θα σας εξυπηρετήσουν για την προσωποποιημένη σας βαφή μαλλιών, (Περιλαμβάνει: Διάγνωση – Πέρασμα Βαφής – Λούσιμο – Χτένισμα και Θεραπεία)

                                  όλα αυτά μαζί από 61 ευρώ μόνο 37 ευρώ.*

Τηλεφωνήστε στο 2310 263 985 τώρα αναφέροντας την συγκεκριμένη προσφορά ή κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας.

Κερδίστε  και συνδυάστε το όφελος από την προσφορά αλλά και από την συγκέντρωση πόντων στο πρόγραμμα πιστότητας που δημιουργήσαμε. Για κάθε  ένα ευρώ που ξοδεύετε στο κομμωτήριο μας λαμβάνετε ένα πόντο και στους εκατό πρώτους πόντους που θα συγκεντρώσετε παίρνετε μια δωροεπιταγή  25 ΕΥΡΩ που μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη σας επίσκεψη.

Η προσφορά ισχύει έως και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου. και δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

*Η παραπάνω τιμή αναφέρετε για το πέρασμα της ρίζας και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το μήκος και την ποσότητα των μαλλιών

 


Γράψτε ένα σχόλιο