Επιστροφή στο blog

color offer

Κάντε τη βαφή μαλλιών που πάντα επιθυμούσατε χωρίς δικαιολογίες.

Μήνας για βαφή  μαλλιών ο Φεβρουάριος για να αποκτήσετε το χρώμα που πάντα θέλατε αλλά και να περιποιηθείτε και να προστατέψετε τα μαλλιά σας. Η Ηρώ και η Αγγελική Θα σας ενημερώσουν για το χρώμα που σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά σας θα αναδείξει καλύτερα την προσωπικότητα σας.

Σας προσφέρουμε για όλο τον Φεβρουάριο λοιπόν με την Αγγελική και την Ηρώ (για να γνωρίσετε την Αγγελική και την Ηρώ κάντε κλικ εδώ) την προσωποποιημένη σας βαφή μαλλιών, (Περιλαμβάνει: Διάγνωση – Πέρασμα Βαφής – Λούσιμο – Χτένισμα και Θεραπεία)

                                  όλα αυτά μαζί από 61 ευρώ μόνο 37 ευρώ.*

Τηλεφωνήστε στο 2310 263 985 τώρα αναφέροντας την συγκεκριμένη προσφορά ή κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας.

Κερδίστε  και συνδυάστε το όφελος από την προσφορά αλλά και από την συγκέντρωση πόντων στο πρόγραμμα πιστότητας που δημιουργήσαμε. Για κάθε  ένα ευρώ που ξοδεύετε στο κομμωτήριο μας λαμβάνετε ένα πόντο και στους εκατό πρώτους πόντους που θα συγκεντρώσετε παίρνετε μια δωροεπιταγή  25 ΕΥΡΩ που μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη σας επίσκεψη.

Η προσφορά ισχύει έως και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά  (όπως εξαργύρωση δωροεπιταγών, κ.τ.λ.).

*Η παραπάνω τιμή αναφέρετε για το πέρασμα της ρίζας και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το μήκος και την ποσότητα των μαλλιών

 


Γράψτε ένα σχόλιο